Directors

DIRECTORS

Des del dia que el nostre centre obrí les portes per primera vegada, quatre són els directors que han portat endavant la tasca de comandar-lo

Enric Juan Sahuquillo

(1994-2000), primer director del centre, que va haver d’acollir amb tota la naturalitat del món un nou pla en un institut nou ple de novetats i d’incògnites, una tasca sense referents immediats.

Jaume Tuset Andújar

(2001-2005) que va heretar la tasca iniciada i va haver d’encarregar-se, amb èxit, perquè la millora del centre no defallís i així continuar les directius marcades a millor.

Josep Ignasi Ripoll Penadés

(2005-2012) que va rebre l’encàrrec d’eixamplar, en temps de canvis i transformacions -com van ser els anys anteriors i posteriors al 2008- les novetats que començaren a implantar-se llavors, com ara les noves tecnologies.

manuel garcía ballester

 (2012-2019) l’actual director, que com els seus predecessors, ha de fer front a totes les dificultats del nostre món canviant, dificultats les quals repercuteixen en l’educació, una educació que ha de tendir al ple desenvolupament de la personalitat humana i a l’enfortiment del respecte als drets humans i a les llibertats fonamentals.